KOCAELİ TİCARET ODASI ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 22.12.2023

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Fatih Sarıoğlu, Meclis Üyeleri Mehmet Yaşar, Sedat Köse, Komite Temsilcileri Semra Demir Çavdar, Musa Karabalık ve İdari İşler Sorumlusu Yasin Pamuk odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Limoncu, Ersan Gedik ve Meclis Üyesi Hasan Yılmaz ile bir araya geldi.

İlçelerin Sarp Sınır Kapısına yakınlığından dolayı ticari hacminin büyüklüğüne dikkat çekerek  tır yoğunluğunu azaltmak adına çalışmaları devam eden Tır Parkı Projesi ile ilgili önemli yol kat ettiklerini söyledi.

Ziyaret sonunda Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Fatih Sarıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu’na birbirlerine hediyelerini takdim etti.

KOCAELİ TİCARET ODASI ODAMIZI ZİYARET ETTİ