KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARININ DESTEKLENMESİ PROJESİ(KKYDP) BİLGİLENDİRME TOPLANTISI HOPA TSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 09.01.2024

2024 yılı Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Desteklenmesi Projesi (KKYDP)Bilgilendirme Toplantısı Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Konferans Salonunda düzenlendi.

Toplantıya Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Meclis Başkanı Kemal Makar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersan Gedik, Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Limoncu, Meclis Üyesi Hasan Yılmaz, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan, Artvin İl Tarım Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Şube Müdürü Hasan Özçelik, Hopa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Metin Algür ve halk katılım sağladı.

Artvin İl Tarım Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Hasan Özçelik yaptığı sunum ile katılımcılara bilgi verdi.

Müdür Özçelik, projenin Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi ve Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlarının Desteklenmesi başlığı olarak 2’ye ayrıldığını asıl amacın tarımın geliştirilmesi ve tarıma alternatif sektörlerin yaratılmasını sağlamak olduğuna değindi. Son olarak proje başvurularının 03/01/2024 tarihinde başlayıp son başvuru tarihinin 19/02/2024 olduğu belirtti.