AK PARTİ KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HARUN ALTUNSOY ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 07.03.2024

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin çalışmalarını başlatan siyasi partiler ziyaret programları kapsamında Odamızı ziyaret etmeye devam ediyor. Ak Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Harun ALTUNSOY, Ak Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Murat BALKAYA, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Aydın TATAR ve ilçe yönetimi ile birlikte Odamızı ziyaret ederek yöneticilerle bir araya geldi.

Hopa TSO tarafından hazırlanan Kemalpaşa sorun ve çözüm önerileri sunumunun paylaşıldığı ziyarette Oda başkanı Osman DEMİRCİOĞLU yaptığı konuşmasında seçim sürecinde ve sonrasında başarılar diledi. Kemalpaşa ilçesinin uzun vadeli planlamalarla turizm sektöründe bölgenin önde gelen yerleri arasında olacağını belirten Demircioğlu bu sürecin iyi yönetilmesi gerektiğini ifade etti.

Ak Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı seçildikten sonra gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi vererek sosyal hayatın gelişmesi için önemli işlere imza atacaklarını dile getirdiler.

AK PARTİ KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HARUN ALTUNSOY ODAMIZI ZİYARET ETTİ