HOPA TSO EBIT 2024 FUARINA KATILDI

• 10.05.2024

10-12 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan 15. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarı EBIT 2024 Batum’da başladı.

Artvin Valisi Cengiz Ünsal’ın katılım sağladığı organizasyonda Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Terbıyık, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karabulut,6. Meslek Komitesi Başkanı Tarkan Yılmaz, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan ve Oda üyesi Makbule Türköz hazır bulundu.

Turizm, otel ve restoran, otel ekipmanları, spa ve eğlence merkezlerini konu alan fuara birçok ülkeden sektörle ilgili şirketler katılım sağladı. Fuar, Gürcistan turizmini tanıtmayı, Türkiye-Gürcistan arasındaki ilişkiyi pekiştirme, turizm sektöründeki yenilikler ve yeni teknolojiler hakkında bilgi alışverişinde bulunulmasını ve iş birliklerinin derinleştirilmesini amaçlamaktadır.

Artvin Valiliği kurduğu stant ile ilin marka ürünlerini ziyaretçilere tanıttı. Katılımın yoğun olduğu organizasyonda Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Tornike Rijvadze, Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz ve Türkiye-Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan Artvin Valiliği’nin standını ziyaret etti.

HOPA TSO EBIT 2024 FUARINA KATILDI