‘PROJE YÖNETİMİ VE ETKİLİ PROJE HAZIRLAMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ’ HOPA TSO’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 28.05.2024

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası üye ve personel eğitimleri kapsamında AÇÜ Teknoloji Transfer Ofisi işbirliği ile ‘Proje Yönetimi ve Etkili Proje Hazırlama Teknikleri Eğitimi’ Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

AÇÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ekrem Saralıoğlu’nun sunumlarını gerçekleştirdiği eğitimde proje hazırlama yönetimleri, işbirliği ve projenin uygulanabilirliği, ekonomik etkiler, riskler, önlemler, bütçe ve maliyet etkinliği konuları hakkında bilgi vererek proje yönetim sürecinin önemine dikkat çekti.