GÜMÜŞHANE TSO ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 04.06.2024

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKÇAY Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU ve Yönetimi ile bir araya geldi.

Ziyarette iki bölge arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkiler üzerinden sohbet gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Osman DEMİRCİOĞLU, Bölgemizin turizm alanları ve çay tarımı hakkında Başkan AKÇAY’ a bilgi verdi. Yöresel ürünlerimiz olan maviyemiş ve çay hediye etti.

Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKÇAY, Hopa İlçesinin bulunduğu konum itibari ile turizme ve ticarete açık bir ilçe olduğunu belirtti. Hopa TSO Yönetimini Gümüşhane’ ye davet etti.

Oda Yöneticileri ziyaretinden ve davetinden dolayı Başkan AKÇAY’ a teşekkürlerini iletti.

GÜMÜŞHANE TSO ODAMIZI ZİYARET ETTİ